Stabiel
netwerkbeheer

Zoekt u een IT-partner die al uw netwerkbeheersvraagstukken voor zijn rekening neemt? Marsman IT Solutions zorgt dat alles vlekkeloos werkt. Veiligheid staat bij ons hoog op de agenda. Wij regelen dat uw firewalls er netjes verzorgd bijstaan, zorgen voor back-upverbindingen als ineens de stroom uitvalt en laten uw apparaten naadloos samenwerken zodat iedereen overal bij de nodige bestanden kan. Belt u ons vandaag of stuur ons een e-mail voor een vrijblijvende afspraak.

Passend netwerk-advies

U wilt een nieuw netwerk inrichten, maar weet niet waar u moet beginnen? De vereisten zijn helemaal afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, hoeveel gebruikers er zijn, wie u welke rechten toekent en wat voor soort werk u doet. Misschien is Coud-based werken iets voor u? Marsman IT Solutions geeft u graag advies.

Vlekkeloze connectiviteit

Niets vervelender dan een printer die op het moment suprême dienst weigert. Makkelijk te voorkomen, maar dan moet er wel iemand die er verstand van heeft werk van maken. Dat doen we graag bij Marsman IT Solutions. Ook als u mappen of bestanden via de server wilt delen is het wel zo fijn dat iedereen er ook daadwerkelijk bij kan (of als dat nodig is, juist niet). Het klinkt vrij vanzelfsprekend, maar er komt van alles bij kijken. En Marsman IT Solutions heeft er kijk op.

Sekuur aan beveiliging

Netwerken en internet in het algemeen zijn een plek waar virussen, Trojaanse paarden en wormen een constante bedreiging vormen. Aan ons de schone taak om die zo snel mogelijk te herkennen en buiten de deur te houden. Bij Marsman IT Solutions houden uw virusscanners keurig up-to-date. Zo krijgen indringers krijgen geen kans.

Neem contact op

U zoekt een partij die u al uw netwerkzorgen uit handen neemt? Gaat u met Marsman IT Solutions in zee, dan heeft u er geen omkijken meer naar. En het beste van alles: waarschijnlijk merkt u niets van ons. Een teken dat alles goed loopt. Neem vandaag contact met ons op.